Norkring

Gjør din arena større

Løsningen innebærer overføring fra 32 arenaer, som betjener de to øverste divisjonene i svensk fotball til sentrale mottagere som blant annet TV4 og CMore.

SEF har nå valgt en teknisk plattform som er fremtidsrettet og bygget for å bedre fotballopplevelsen enten du er på stadion eller sitter hjemme i stua og ser på fotball. Løsningen binder alle arenaer sammen i samme nettverk for å kunne utveksle innhold og tilby førsteklasses tjenester til alle klubber i Allsvenskan og Superettan. Norkring er totalleverandør av løsningen med et driftsansvar.

Tilpassede opplevelser

Bruker dere allerede en egen forening- eller klubbapp, kan NAS enkelt tilpasses denne. Har dere ikke dette, kan dere bygge deres egen med vår som utgangspunkt. Uansett hvilke behov dere måtte ha, vil NAS-appen kunne tilpasses alle spesifikke ønsker.

Akkurat nå

NAS gir live streaming med markedets laveste forsinkelse – maksimalt 8 sekunder. Dette bidrar til den aller beste live-opplevelsen, og brukerne unngår eventuelle «spoilers». Med NAS trenger dere heller ikke egne streams for separate uttak fra sendingene, slik som til tagging av hendelser underveis i arrangementet.

I reprise

Alt innhold som produseres lagres i NorkringLive, og man kan hente ut høydepunkter fra tidligere arrangementer, og produsere nytt innhold til bruk i kommende arrangementer.

Aktiv bruk av metadata

Metadata fra sportsarrangementer er gull verdt for analyse, statistikk og tipping. Norkring har løsninger for å innhente data før et event, genere automatisk eller manuelt under selve eventet og distribuere disse på en sikker måte til partnere, abonnementer eller apper. Metadataene vil alltid lagres og knyttes til innholdet.

Gi publikum det de vil ha

For å bruke appen, må publikum logge inn i den. Slik vet du til enhver tid hvem som besøker deg, og hvilke preferanser den enkelte måtte ha. På denne måten åpner NAS for muligheten til å kunne skreddersy innhold basert på hva folk er spesielt interesserte i. Og gjennom identifisering av brukergrupper i appen, gir NAS også muligheter for både kryssalg og mersalg.

Hva brukerne får

For publikum representerer tilgangen til den lokale appen tilgang til alle arrangementer – enten de kan være fysisk tilstede eller ikke.

Gjennom bruken av metadata verdiøkes innholdet appen produserer, og bidrar til at appen byr på mer enn hva selve arrangementet kan by på i sanntid:

  • Bruk av live statistikk.
  • Live-rapporter fra andre arenaer.
  • Se hendelser i reprise.
  • Personlig tilpassede tilbud, der og da.
  • Gi mulighet til å bestille varer (eller mat direkte på arenaen).

Referanser

Svensk Elitefotball

Som rettighetshaver for Allsvenskan og Superettan (32 klubber) ønsker Svensk Elitfotboll (SEF) å ytterligere verdiøke produktet og arenaopplevelsen.

Les referanse