Norkring

Løsningen er et Sports Media Center

Norkring har sammen med SEFAB (Sport and Entertainment Factory) etablert et Sports Media Center (SMC). Innholdet gjøres tilgjengelig for alle klubber og mediepartnere via et Media asset management (MAM). For å sikre rask tilgang til innholdet har vi satt sammen en sterk infrastruktur med både fiber og trådløse nett. Alle arenaer og lokasjoner er linket sammen slik at du kan levere fra produksjon på arenaen til playout og i sync på alle plattformer både for de som bruker en app på arenaen og for de som ser kampen hjemme. Det tilbys løsninger innen analyse og tracking samt et arkiv av SEFs innhold. Klubbene får tilgang til viktig metadata og kan analysere kamper og spillere. Innholdet gjøres også tilgjengelig for mediepartnere og rettighetshavere.

Sikkert

Innholdet lagres på en sikker måte og kan lastes opp av deg, rettighetshavere og mediepartnere når du vil og hvor du vil. Vi tar ansvar for å transportere innholdet trygt, sikkert og synkronisert.

SEF har nå valgt en teknisk plattform som er fremtidsrettet og bygget for å bedre fotballopplevelsen enten du er på stadion eller sitter hjemme i stua og ser på fotball. Løsningen binder alle arenaer sammen i samme nettverk for å kunne utveksle innhold og tilby førsteklasses tjenester til alle klubber i Allsvenskan og Superettan. Norkring er totalleverandør av løsningen med et driftsansvar

Tjenester som vi leverer til dette: NorkringLive, Norkring Arena Streaming