Norkring
Media, sport og underholdning

Svensk Elitefotball

Som rettighetshaver for Allsvenskan og Superettan (32 klubber) ønsker Svensk Elitfotboll (SEF) å ytterligere verdiøke produktet og arenaopplevelsen.

Les referanse

Digital TV

Fra analogt til digital TV i Norge. I 2006 fikk Norges Televisjon (NTV) tildelt konsesjon fra myndighetene for utbygging og drift av digitalt bakkenett i Norge. Blant premissene for konsesjonen lå det både innholds- og dekningskrav.

Les referanse

DAB-dekning

I september 2014 var DAB, de digitale radio-nettet, utbygget i henhold til myndighetenes krav. For NRK med minimum 99,5 % befolkningsdekning, og for de kommersielle radiokanalene med minimum 90 %.

Les referanse
Media, sport og underholdning

NRK

NRK har en rekke regionskontorer fordelt over hele landet. Her produseres det innhold til mange programflater på radio og TV. Alt av innhold sendes inn til NRK på Marienlyst før det distribueres ut til publikum.

Les referanse
Media, sport og underholdning

Kontribusjon av norsk fotball

Discovery har innholdsrettigheter for Eliteserien og Obosligaen i fotball fram til 2024. Det skal produseres og distribueres innhold i høy kvalitet fra 32 arenaer.

Les referanse

Krav til oppetid

«Viktig melding – lytt til radio»! NRK P1 er myndighetens beredskapskanal og skal i krisesituasjoner kunne brukes til å formidle viktige meldinger. Dette stiller helt spesielle krav til tilgjengelighet i nettet 24/7.

Les referanse

Lokal DAB-dekning

Med en DAB-dekning på 99,5 % (myndighetenes krav) og en senere utbygging til 99,8 %, vil fortsatt enkelte områder og grender mangle radiodekning på grunn av utfordrende topografi med trange daler og høye fjell.

Les referanse