Norkring

Kommersielle muligheter med et smart lagringsverktøy

Norkring har nå lansert et smart lagringsverktøy for håndtering av alle typer mediefiler. Aurora er vårt svar til deg som har behov for en skalerbar løsning, tilgjengelig der du er med et brukervennlig grensesnitt og sikker lagring.

29.11.2019
Kommersielle muligheter med et smart lagringsverktøy

Lagring, deling og gjenfinning av videoinnhold kan ofte være en tidsmessig krevende prosess. Med et smart lagringsverktøy forenkles prosessene og deling er enklere.

-Vi har utviklet vårt media asset management system Aurora basert på innsikt og erfaring fra sports- og mediebransjen hvor man ofte skal håndtere store filer med innhold, forteller Mathias Krispersen, Produktsjef i Norkring og ansvarlig for utviklingen av Aurora. I vår løsning kan du lagre, søke og dele aktuelle klipp i en operasjon og siden løsningen er en skybasert plattform kan du logge på systemet der du er.

Plattformen Aurora er skalerbar og passer like godt til små produksjonsselskaper og sportsligaer som store mediehus og kringkastere.

I vår løsning kan du lagre, søke og dele aktuelle klipp i en operasjon og siden løsningen er en skybasert plattform kan du logge på systemet der du er.