Digital Banebryter

Look to Norway
Norkring har på vegne av NRK, Digitalradio Norge og Bauer Media bygget verdens mest omfattende DAB-nett som sikrer at 99,5% av Norges befolkning får tilgang til digitalradionettet. Dette tilsvarer dagens dekning for NRK P1 på FM-nettet.
DAB i tall
Norkring har bygget ut, drifter og eier de landsdekkende DAB-nettene i Norge.
Direkte inne fra DAB-utbyggingen
En dag på jobben for en Norkringansatt er allsidig og kontorpulten kan for noen være byttet ut med helikopterhjelm og målebil.
Menneskene bak
Tenk deg et arbeidsliv hvor man tilbringer mye av sin tid på fjelltopper, i all slags vær og under ekstreme forhold. I Norkring er det mange ansatte som har viet store deler av livet sitt for å gi det norske folk TV-bilder og radiolyd. Flere steder i landet bruker vi både snøkjøretøy og helikopter på grunn av beliggenhet og værmessige utfordringer.

Webkamera Tryvann

Tårnet på Oslos tak - her har vi satt et webkamera for å gjenskape utsikten. Beliggenheten gjør tårnet til et praktfullt utsiktspunkt. Enten d ...

I dag er verdens radiodag!

(13. February 2017) Hvert år den 13. februar markeres verdens radiodag, som er en offisiell FN dag. Radioen er det mediet som raskest når det største publikummet g ...